Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Oman deittisivun perustaminen

 

Miksi kannattaa perustaa oma deittisivusto

Seuranhakuun ja deittipalveluihin erikoistuneet sivustot ovat kävijämäärissä mitattuna yksiä internetin suosituimpia sivustoja. Seuranhaku ja deittipalvelut ovat tuottoisaa liiketoimintaa. Tästä syystä myös deittailuun ja seurusteluun liittyvien sivustojen ja sovellusten kirjo on valtava. Digitaalisessa maailmassa tapahtuva seurustelu- ja deittibisnes sekä sen tuotot ovat olleet kasvussa koko internetin olemassaoloajan. Ihmisten keskinäisen kanssakäymisen murroksesta johtuen (tai sen ansiosta) seuranhaku ja deittailu on siirtynyt yhä enemmän tapahtumaan digitaalisessa maailmassa. Juurikin tästä syystä deittisivustojen sekä -sovellusten tuotot ovat olleet jatkuvassa kasvussa.

Näköpiirissä ei ole sellaisia seikkoja, että ihmiset olisivat siirtymässä pois digitaalisesta maailmasta ja palaamassa ”perinteisen” kanssakäymisen pariin. Asia on oikeastaan täysin päinvastoin. Ihmisten netissä käyttämä ns. online-aika näyttäisi pelkästään kasvavan ja online-ajan kasvun myötä myös kysyntä onlinedeittipalveluille kasvaa. Onlinedeittipalvelujen kasvava kysyntä tarkoittaa sitä, että onlinedeittibisnekseen mukaan lähteminen ei ole vielä myöhäistä, vaan oikea aika deittibisnekseen mukaan lähtemiseen on juuri nyt.

 

Miten perustan oman deittisivun

Onlinedeittipalvelujen suuren kysynnän vuoksi on selvää, että alalla on jo paljon toimijoita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö olisi mahdollista saada itselle mukavaa siivua internetin deittibisneksestä.

Internetin deittimarkkinat ovat oiva esimerkki täydellisestä kilpailusta. Taloustieteessä täydellisellä kilpailulla tarkoitetaan tilannetta, jossa samoilla markkinoilla on paljon ostajia ja paljon myyjiä, ja jossa yksittäisten ostajien ja myyjien teoilla ei ole merkittävää vaikutusta muiden ostajien ja myyjien teoille. Täydellisessä kilpailussa kaikki markkinoilla olevat tuotteet ovat keskenään samankaltaisia ja ostajat ja myyjät tietävät muiden ostajien ja myyjien asettamat hinnat.

Muita täydellisen kilpailun tunnusmerkkejä ovat vapaa pääsy markkinoille ja tasavertainen tuotannontekijöiden saatavuus. Myös nämä tunnusmerkit toteutuvat internetin deittimarkkinoiden kohdalla, sillä oman deittisivuston perustamiseen ei nykyään tarvita koodaustaitoja tai mitään muitakaan erityistaitoja. Tämän lisäksi oman deittisivuston perustaminen voi olla ilmaista.

Täydellisen kilpailun markkinoilla tuotannontekijät ovat kaikkien saatavilla ja tuotteet ovat toistensa kanssa samankaltaisia, eikä aloittelevan yrittäjän tarvitse uhrata aikaa tuotteen tai sen ominaisuuksien kehittelyyn. Täydellisen kilpailun markkinoilla tuotteen markkinointi on avainasemassa.

Internetin deittimarkkinoiden ollessa täydellisen kilpailun markkinat, ovat deittisivustojen lähdekoodit auenneet yhä useamman saataville ja markkinoille on syntynyt toimijoita, jotka tarjoavat mahdollisuuden perustaa oman deittisivun ilmaiseksi ja ilman koodaustaitoja, jolloin sinun tarvitsee keskittyä vain markkinointiin.

 

Private label deittisivualusta

Seuraavissa kappaleissa kerrotaan, mitä tarkoitetaan private label alustalla ja miksi sinun kannattaa valita private label deittisivualusta käyttöösi sen sijaan, että lähtisit kehittämään tai koodaamaan omaa deittisivua alusta alkaen.

Private label alustaa kuulee kutsuttavan myös joskus white label- tai white box -alustaksi. Molemmilla termeillä kuitenkin tarkoitetaan alustaa, jonka omistaa jokin toimija tai palveluntarjoaja, joka tarjoaa alustaa muiden toimijoiden käyttöön. Private label alustaa voidaan tarjota käyttöön maksua vastaan tai veloituksetta, kuten tästä linkistä löytyvä private label deittisivualustaa käyttöön tarjoava palveluntarjoaja tekee.

Ottamalla käyttöösi private label deittisivualustan, vältät työläät kehitys- ja koodausvaiheet. Tämän lisäksi private label alustan tarjoaja on vastuussa sivuston koodin toiminnasta eikä sinun tarvitse käyttää lainkaan aikaa työläisiin päivityksiin. Perustamalla deittisivuston private label alustalle, voit kuitenkin muokata sivuston haluamasi näköiseksi sekä käyttää omaa logoasi ja itse valitsemiasi kuvia tekemään sivustosta yksilöllisen. Private label alustaa käyttämällä sinun tarvitsee vain keskittyä sivuston markkinointiin ja jäsenten hommaamiseen sivustolle ja private label tarjoajan työ taas on vastata sivuston toiminnallisuudesta.

Yksi alan parhaita ja ehkäpä kaikkein kansainvälisimpiä private label deittisivualustan tarjoajia on Dating Factory. Dating Factory tarjoaa deittisivualustoja useissa eri kategorioissa aina perinteisestä deittailusta erikoisempiin kiinnostuksen kohteisiin ja yli 20:llä eri kielellä, myös suomeksi. Itsessään Dating Factoryn käyttökieli on englanti, mutta private label deittisivu on tarjolla myös suomeksi ja voit siis halutessasi perustaa suomen kielisen deittisivun tai asettaa deittisivusi toimimaan valitsemillasi useilla eri kielillä.

Ehkäpä kaikkein parhaan private label deittisivualustan tarjoajan Dating Factorysta kuitenkin tekee se, että Dating Factory tarjoaa deittialustansa käyttöönottajalle uudelle sivustolle valmiiksi useita kymmeniä aitoja vanhoja jäseniä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että uuden deittisivustosi ensimmäisten uusien jäsenten ei tarvitse liittyä tyhjälle sivustolle, vaan sivusto pääsee lähtemään heti käyntiin ensimmäisten uusien jäsenten liittyessä sivustollesi. Tämä on huomattava etu verrattuna moniin muihin private label deittisivualustan tarjoajiin ja etenkin verrattuna siihen, että koodaisit sivuston aivan alusta asti ja ensimmäisten jäsentesi mielenkiinto sivustoasi kohtaan lopahtaisi jo heti alussa, kun sivustolla ei olisi muita jäseniä, joiden kanssa kommunikoida.

Dating Factory tarjoaa private label alustaansa käyttöön aivan ilmaiseksi. Voit siis perustaa alusta asti täysin toimivan deittisivun ilman kuluja ja brändätä sivustosi haluamallasi yksilöllisellä tavalla. Et tarvitse koodaustaitoja, mutta koska saat sivuston koodin käyttöösi, on koodauksen perusteiden tuntemisesta hyötyä, mutta ne eivät todellekaan ole edellytys. Englannin kielen taito on kuitenkin edellytys alustan käyttämiselle, sillä alustan käyttökieli on vain englanti, vaikka itse deittisivun saakin toimimaan suomeksi tai muilla kielillä.

Halutessasi voit rekisteröidä deittisivuasi varten oman internetosoitteen, mutta se ei ole pakollista. Dating Factory tarjoaa käyttöösi myös heidän omistamiaan internet osoitteita, joihin voit luoda täysin ilmaiseksi oman sivustosi. Dating Factory itse taas hyötyy private label alustansa käyttäjistä jakamalla deittisivujen jäsenten tuomat tulot 50% jakosuhteella private label käyttäjänsä kanssa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jos sinun sivustollasi oleva jäsen käyttää sivustolla rahaa 20 euroa, ottaa Dating Factory siitä 10 euroa ja sinulle jää itsellesi 10 euroa. Private label alustan tuottamat tulot maksetaan pankkitilille kaksi kertaa kuukaudessa, kuukauden 1. sekä 15. päivä ja mitään kuluja alustan käyttöön ei liity.

Deittisivun perustaminen Dating Factoryn kanssa on siis täysin ilmaista ja voit perustaa halutessasi useita sivustoja valmiilla jäsenillä haluamiisi kategorioihin. Tämä tarkoittaa, että perustamalla deittisivuston Dating Factoryn kanssa, et menetä mitään, mutta voit alkaa tienaamaan rahaa omalla deittisivulla. Tämän lisäksi pienenä plussana on, että voit halutessasi liittyä jäseneksi omalle deittisivullesi ja pääset näin käsiksi kansainvälisen sivuston laajaan tarjontaan ilmaiseksi. Siirry tästä linkistä perustamaan oma deittisivusto Dating Factoryn alustaa käyttämällä.

Jos haluat nähdä, millainen Dating Factoryn private label alusta on käytännössä, voit liittyä www.foreigndatingforum.com sivustoille, joka on luotu Dating Factoryn alustaa käyttämällä ja jolle on liittynyt tuhansia jäseniä ympäri maailman.

Liittymällä sivustolle pääset näkemään millaisia toiminnallisuuksia Dating Factoryn private label alustalla tehdyt deittisivut tarjoavat ja miten sivustot toimivat. Sivustoilla jäsenet voivat luoda itselleen profiilin, etsiä kiinnostavia jäseniä sijainnin perusteella, lähettää viestejä toisilleen ja halutessaan myös chattailla ja videochattailla. Liittyminen sivustoille on ilmaista. Mutta varo, sillä sivustolla on oikeasti tuhansia rakkautta etsiviä naisia, joten rakkaudennälkäiset jäsenet todennäköisesti ottavat sinuun yhteyttä ;)

Tästä linkistä pääset siirtymään Dating Factoryn sivuille.

Tästä linkistä pääset siirtymään www.foreigndatingforum.com sivustolle.

 

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA