Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Miten tienata rahaa ulkomailla elämiseen

 

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit tienata rahaa. Oikein toteutettuna tällä sivulla kerrotut tulonhankkimistavat mahdollistavat kevyen työn tekemisen muutaman tunnin ajan muutamana päivänä viikossa, jolloin vapaa-aikaan ja elämästä nauttimiseen jää enemmän mahdollisuuksia.

Tällä sivulla kerrottujen tapojen avulla ei ole odotettavissa äkkirikastumista. Mutta niiden avulla on mahdollista saavuttaa tasainen tulonlähde tai tulonlähteitä, joilla voi elää vapaa-aikaan keskittyvää tavallista elämää halvempien elinkustannusten maassa.

Jäljempänä esitellyt rahan hankkimistavat soveltuvat myös lisätienestin hankkimiseen Suomessa. Tulojen hankkiminen ulkomailla elämistä varten kannattaakin aloittaa jo ennen ulkomaille muuttoa. Näin uuden elämän aloittaminen ulkomailla on varmemmalla pohjalla.

Aloita siis tulojen hankkiminen ulkomailla elämistä varten välittömästi vielä Suomessa asuessasi jo ulkomaille muuton suunnitteluvaiheessa. Tällä tavoin voit varmistaa vakaan rahavirran ja vasta kun olet vakiinnuttanut tulonlähteesi, voit huoletta muuttaa ulkomaille.

Monesti juuri raha, tai tarkemmin sanottuna rahan puute estää ulkomaille lähtemisen ja siellä pidemmän ajan viettämisen. Ilman tulon lähdettä tai mittavaa omaisuutta olisikin vaikea elää ulkomailla, sillä toisin kuin Suomessa, ulkomailla ei aina ole yhtä kattavaa sosiaaliturvaa.

Ehkäpä kaikkein yleisin keino tienata rahaa on tehdä töitä. Työnteolla tarkoitetaan tässä yhteydessä työskentelemistä toisen palveluksessa tai yksityisyrittäjyyttä. Jos olet kätevä käsistäsi tai nokkela päästäsi tai omaat muuten vain jonkin taidon, mitä suurin osa muista ihmisistä ei omaa, ovat työllistymisnäkymäsi ulkomailla kohtuullisen hyvät. 

Ammattitaitoisille ja fiksuille suomalaisille työntekijöille on ulkomailla kysyntää, mutta työllistymistä ulkomailla vaikeuttavat usein kulttuurilliset ja lailliset kysymykset. Joskus jo pelkästään työluvan saaminen turistina maahan tulleelle estää työskentelyn ulkomailla.

Työluvan lisäksi työn tekemisen esteenä ovat usein huonot työskentelyolosuhteet. Tällä tarkoitetaan sitä, että työntekijän oikeudet eivät monestikaan ole ulkomailla yhtä hyvät kuin Suomessa.

Etenkin länsimaiden ulkopuolella työturvallisuus on usein lähes tuntematon käsite ja työpäivät paahtavassa auringossa saattavat muodostua viileämpään ilmastoon tottuneelle suomalaiselle tuskaisiksi. Tällöin tulee väistämättä mieleen, että olisi mukavampi tehdä vain silloin tällöin jotain kevyttä työtä ja lököillä kuumana päivänä ennemminkin aurinkotuolissa.

Tutustu huolella pian esiteltyihin tapoihin tienata rahaa, sillä ne mahdollistavat sinulle kevyen työnteon silloin tällöin ja vapaa-ajasta nauttimisen. Voit valita niistä itsellesi parhaiten soveltuvan tavan tai toteuttaa ne kaikki.

Näiden tapojen onnistuneeseen toteuttamiseen et tarvitse mitään varsinaisia erityistaitoja. Sinun olisi kuitenkin hyvä hallita englannin kielen perusteet sekä tietokoneen käytön perustaidot. Lisäksi tarvitset kärsivällisyyttä, sillä ensimmäisten tulojen saaminen näillä tavoilla saattaa viedä muutaman kuukauden ja vakiintuneen tulovirran saavuttamiseen tarvitaan vähintään vuosi.

Tässä vaiheessa on vielä paikallaan suora varoituksen sana: Jos et ole kärsivällinen etkä ole valmis pitkäjänteiseen tekemiseen, sinun ei kannata ryhtyä toteuttamaan pian kerrottuja tulonhankkimistapoja. 

Jos olet kuitenkin jaksanut lukea tarkoituksella pitkäksi kirjoitetun johdannon alusta alkaen tähän asti, omaat todennäköisesti riittävästi kärsivällisyyttä seuraavien tulonhankkimistapojen toteuttamiseen:

 

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen on oikeasti todella helppoa ja täysin mahdollista kenelle tahansa. Verkkokauppoja ammatikseen koodaavat eivät ehkä haluaisi sinun tietävän tätä, mutta verkkokaupan perustamiseen ei tarvita koodaustaitoja.

Ehkäpä yksi parhaimpia tapoja hankkia tuloja ulkomailla on ulkomailta halvalla ostettujen tavaroiden myyminen verkkokaupassa. Esimerkiksi Aasiassa voit helposti hankkia halvalla esimerkiksi vaatteita tai fitness-buumin myötä suosituiksi tulleita lisäravinteita ja myydä niitä verkkokaupassa vaikkapa Suomeen.

Verkkokaupalla voit päästä muutaman tuhannen euron kuukausituloihin ja kansainvälisesti menestyvät verkkokaupat ovat tehneet omistajistaan todella rikkaita.

Nykyään verkkokaupassa kilpailu on kohtuullisen suurta ja Suomessa markkinat ovat pienet. Tästä syystä varmasti riittävien tulojen saavuttamiseksi verkkokaupan olisi ehdottomasti oltava kansainvälinen ja toimittava useilla eri kielillä.

Verkkokauppojen tultua entistä yleisemmiksi, ovat myös verkkokappojen kehityspalveluiden tarjoajat joutuneet kilpailemaan asiakkaistaan ja kehittäneet palveluitaan entistä paremmiksi. Yksi tämän hetken mullistavimmista verkkokauppojen kehittäjistä on kilpailun kiristyessä alkanut tarjoamaan ilmaista tavallisille ihmisille soveltuvaa aloituspakettia.

Aloituspaketilla verkkokaupan perustaminen käy helposti ja on siis ilmaista! Voit lisätä verkkokauppaan myyntiin 10 tuotetta ilman, että maksat palvelusta vielä yhtään mitään. Et myöskään tarvitse lainkaan koodaustaitoja, vaan verkkokauppa on valmiiksi koodattu ja sinun tarvitsee vain muokata verkkokaupan värit itselle mieluisaksi. Kun olet päässyt alkuun, voit kehittää verkkokauppaasi entistä yksilöllisemmäksi.

Aloitusvaiheessa sinun ei myöskään tarvitse rekisteröidä omaa verkkotunnusta, vaan voit luoda oman verkkokauppasi palveluntarjoajan verkkotunnuksen alle ja aloittaa tekemään myyntiä välittömästi. Myöhemmin voit halutessasi rekisteröidä oman verkkotunnuksen (esim. minunverkkokauppani.com) ja asettaa verkkokaupan näkymään omistamassasi nettiosoitteessa.

Ehkäpä paras ominaisuus kyseessä olevan palveluntarjoajan verkkokaupoissa on niiden moitteeton toimivuus kaikilla laitteilla ja pienilläkin puhelimien näytöillä. Lisäksi kyseessä oleva palveluntarjoaja tarjoaa lisäpalveluna verkkokaupan omistajille omaa mobiilisovellusta. Eli voit siis saada verkkokaupallesi oman sovelluksen, jonka asiakkaasi voivat lada Google Playsta tai Applen sovelluskaupasta.

Kaiken lisäksi verkkokaupan käyttöön ottaminen vie vain muutaman minuutin ja toiminnassa oleva julkaistu verkkokauppa kääntyy automaattisesti kymmenille eri kielille riippuen verkkokaupan asiakkaan laitteen sijainnista ja oletuskielestä. Eli esimerkiksi saksalaiset asiakkaat näkevät verkkokauppasi automaattisesti saksaksi ja suomalaiset suomeksi.

Verkkokaupan hallinta toimii vain englanniksi. Joka tapauksessa, perustaaksesi kansainväliseen myyntiin tähtäävän verkkokaupan, sinun tulee hallita englannin kielen perusteet. Asiakkaat näkevät kuitenkin verkkokaupan aina omalla kielellään ja skaalautuneena omalle laitteelleen. Joten kyseessä on todennäköisesti tämän hetken paras vaihtoehto kansainvälisen myynnin mahdollistavan verkkokaupan aloittamiseen. 

Tutustu tästä linkistä palvelun tarjoajaan ja lue lisää verkkokaupan perustamisesta.

 

Affiliate markkinointi

Affiliate markkinointi tai toiselta nimeltään kumppanuusmarkkinointi on tulospohjainen markkinointimuoto, joka on pääasiallinen tai merkittävä tulonlähde monilla verkkosivuilla. Affiliate markkinoinnilla voi tienata suuriakin summia, mutta tyypillesti verkkosivujen omistajien keskimääräiset affiliatetulot ovat muutaman sadan euron luokkaa kuukaudessa. 

Aloittaaksesi affiliate markkinoinnin, sinun tulee julkaista sisältöä internetissä. Tähän julkaisemaasi sisältöön sinun tulee sijoittaa sopiviksi katsomiisi kohtiin affiliatelinkkejä. Julkaisemasi sisältö voi olla verkkosivulle kirjoitettua tekstiä tai vaikkapa YouTube videoita.

Affiliate markkinoinnin termistössä internet-sisällöntuottajaa kutsutaan julkaisijaksi ja saadakseen affiliatelinkkejä käyttöönsä pitää liittyä julkaisijana affiliateverkostoon, jossa kohtaat yrityksiä, jotka haluavat mainostaa tuotteitaan. Näitä yrityksiä kutsutaan affiliate markkinoinin termistössä mainostajiksi. Affiliatetulot ovat siis mainostuloja. Tämä tarkoittaa sitä, että afiiliate markkinointia tekevä saa rahaa mainostamalla eri yritysten tuotteita.

Sisällön julkaisemista ja affiliatelinkkien sijoittamista varten kannattaa yleensä perustaa oma verkkosivu. Voit myös tehdä videoita ja julkaista niitä YouTubessa. Jos et kuitenkaan halua tehdä videoita, voit aloittaa affiliate markkinoinn perustamalla blogin tai nettisivun jonkin aiheen ympärille. Aiheeksi kannattaa valita sellainen, josta tietää jotain. Näin sinulla riittää aiheen ympäriltä juttua monista näkökulmista.

Oman verkkosivun perustamista varten sinun tarvitsee rekisteröidä oma domain eli nettiosoite (esim. www.omadomain.fi). Domainin rekisteröiminen tapahtuu aina domainin rekisteröintipalvelun kautta.

Verkkosivun perustamiseen ei nykään enää tarvita koodaustaitoja, vaikka toki niistä on hyötyä. Verkkosivun perustaminen on oikeasti todella helppoa ja oikean palveluntarjoajan valitsemalla se käy muutamassa minuutissa.

Perusta siis oma verkkosivu ja aloita saamaan tuloja affiliate markkinoinnilla. Tästä linkistä pääset sellaisen palveluntarjoajan sivulle, jossa voit rekisteröidä domainin ja perustaa oman nettisivun ilman koodaustaitoja.

Jos et halua perustaa omaa nettisivua, voit myös ryhtyä kirjoittajaksi jo olemassa olevalle sivustolle. Monet blogit ja verkkojulkaisut etsivät jatkuvasti vierailevia kirjoittajia ja hyvin monet antavat sinulle luvan liittää affiliate linkkejä kirjoituksiisi. Yksi tällaisista sivustoista on miesasia.fi, johon voi liittyä kirjoittajaksi kirjoittamaan juttuja.

Voit ottaa yhteyttä sivuston omistajaan Facebook sivun kautta @miesasia.

Jos etsit muilta verkkosivustoilta vierailevan kirjoittajan paikkaa, kannattaa aina varmistaa verkkosivuston omistajalta lupa omien affiliate linkkien käyttöön.

Lue tästä linkistä lisää affiliate markkinoinnista ja affiliateverkostosta.

 

Arkistovalokuvaus

Arkistovalokuvaus tai stock photography on valokuvauksen muoto, jolla paljon matkustavat tai muuten vaan paljon valokuvia ottavat valokuvaajat voivat tienata rahaa. Parhaimmat arkistovalokuvaajat pystyvät jopa elättämään itsensä vain ottamalla valokuvia arkistokuviksi.

Arkistovalokuvaus on loistava tapa tienata pientä lisätienestiä ja rahoiksi arkistovalokuvauksella voi lyödä, jos liikkuu paljon sellaisissa kohteissa joilla on historiallista merkitystä tai uutisarvoa.

Suomessa arkistokuvien markkinat ovat pienet ja monella sanomalehdellä on omia arkistokuvia. Tästä syystä menestyminen arkistovalokuvaajana edellyttää omien valokuvien saamista kansainvälisille arkistokuvamarkkinoille.

Ottamalla valokuvia arkistoon annat ottamasi valokuvat uutissivustojen, sanomalehtien ja mainostoimistojen tai yritysten käyttöön maksua vastaan. Saadaksesi ottamiasi valokuvia arkistokuviksi sinun pitää liittyä valokuvaajana (contributorina) arkistokuvayhteisöön.

Arkistokuvien on oltava laadultaan riittävän hyviä tullakseen hyväksytyksi arkistoon. Valokuvan olisi hyvä olla kooltaan vähintään 4000x3000 px eikä niissä saa olla valotusvirheitä. Hyvä arkistokuva ei useinkaan ole taiteellinen eikä sitä tarvitse välttämättä muokata. Hyvä arkistokuva on sellainen, joka kuvaa elämää tai maailmaa sellaisena kuin se on. Arkistovalokuvia ottaessa kannattaa pyrkiä realistiseen ilmaisuun.

Menestyäkseen arkistovalokuvauksessa kannattaa pitää mielessä, että suurimmat arkistovalokuvien käyttäjät ovat uutissivustoja ja erilaisia verkkojulkaisuja. Myös yritykset ja mainostoimistot ostavat arkistokuvia käyttöönsä. Ottamalla suurimpia arkistokuvien käyttäjiä miellyttäviä kuvia voi menestyä arkistovalokuvauksessa.

Arkistovalokuvaajaksi ryhtyessään on syytä huomioida, että arkistovalokuvaus kysyy erittäin paljon kärsivällisyyttä. Kattavan portfolion luominen on edellytys riittävän näkyvyyden saamiseksi omille kuvilleen. Tyypillisesti aloitteleva arkistovalokuvaaja on lähettänyt arkistoon 100-200 valokuvaa, ennen kuin on saanut yhtään tuloja valokuvistaan.

Säännöllisten tulojen saaminen edellyttää usein yli tuhannen valokuvan lähettämistä arkistoon ja arkistovalokuvauksessa määrät ovatkin ratkaisevassa asemassa; mitä useampi valokuva sinulla on arkistossa, sitä todennäköisemmin jokin sinun valokuvasi tulee valokuvien ostajien näkyville. Tästä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä valokuvia kyllä kertyy melkein itsekseen pikkuhiljaa, kun vaan pidät kameran mukana ulkona liikkuessasi ja ikuistat tavallista elämää ympäriltäsi.

On myös syytä huomioda, että jokainen valokuva tarkistetaan ja heikkolaatuisia valokuvia ei arkistoon hyväksytä. Joten määrien lisäksi valokuvien laatu on merkittävässä asemassa. Tästä syystä aloitteleva valokuvaaja saattaa menettää mielenkiinnon arkistovalokuvausta kohtaan, varsinkin jos omat kuvat eivät aluksi ole arkiston laatukriteereiden mukaisia ja tulevat hylätyksi. Tästä ei kuitenkaan kannata lannistua, vaan kannattaa pyrkiä parempaan ja ottaa mallia muista valokuvaajista. Ottamalla mallia muista valokuvaajista, opit äkkiä millaisia valokuvia arkistoon hyväksytään.

Tästä linkistä voit lukea lisää arkistovalokuvauksesta ja arkistovalokuvausyhteisöstä.

 

Deittisivuston perustaminen

Hyvin suuri osa internetin liikenteestä littyy jollakin tavalla ihmissuhteisiin ja seksiin. Tämä on luonnollista, sillä ihminen on erittäin sosiaalinen olento ja lähes kaikki täysi-ikäiset ihmiset harrastavat seksiä ainakin jossain muodossa. Ihmisuhteiden ja seksin ollessa erittäin merkittävä osa internettiä ja sen siältöä, on niiden ympärille muodostunut myös paljon liiketoimintaa. Oman deittisivuston perustamalla voit saada siivun itsellesi tästä liikenteestä ja liiketoiminnasta.

Internetin deittimarkkinat ovat oiva esimerkki täydellisestä kilpailusta. Taloustieteessä täydellisellä kilpailulla tarkoitetaan tilannetta, jossa samoilla markkinoilla on paljon ostajia ja paljon myyjiä, ja jossa yksittäisten ostajien ja myyjien teoilla ei ole merkittävää vaikutusta muiden ostajien ja myyjien teoille. Täydellisessä kilpailussa kaikki markkinoilla olevat tuotteet ovat keskenään samanlaisia ja ostajat ja myyjät tietävät muiden ostajien ja myyjien asettamat hinnat.

Muita täydellisen kilpailun tunnusmerkkejä ovat vapaa pääsy markkinoille ja tasavertainen tuotannontekijöiden saatavuus. Myös nämä tunnusmerkit toteutuvat internetin deittimarkkinoiden kohdalla, sillä oman deittisivuston perustamiseen ei nykyään tarvita koodaustaitoja tai mitään muitakaan erityistaitoja ja oman deittisivuston perustaminen voi olla ilmaista.

Täydellisen kilpailun yhtenä haittapuolena yritysten näkökulmasta voidaan pitää sitä, että markkinat ovat riskissä kyllästyä. Markkinoiden kyllästymisellä tarkoitetaan sitä, että markkinoilla on enemmän tuotten myyjiä kuin kysyntää. Myynti ei tällöin tyrehdy kokonaan, mutta myynti ei ole kaikille myyjille yhtä kannattavaa. Kuluttajaa tällainen tilanne yleensä hyödyttää laskevina hintoina.

Täydellisen kilpailun markkinoille on kuitenkin helppo tulla ja aloittelevan yrittäjän on helppo kopioida toimintamallit muilta samoilla markkinoilla toimivilta yrityksiltä. Täydellisen kilpailun markkinoilla kannattaa yrittää tehdä jotain paremmin kuin muut. Silloin voi menestyä.

Koska täydellisen kilpailun markkinoilla tuotannontekijät ovat kaikkien saatavilla ja tuotteet ovat toistensa kanssa samankaltaisia, ei aloittelevan yrittäjän tarvitse uhrata aikaa tuotteen tai sen ominaisuuksien kehittelyyn. Täydellisen kilpailun markkinoilla tuotteen markkinointi on avainasemassa.

Internetin deittimarkkinoiden ollessa täydellisen kilpailun markkinat, ovat deittisivustojen lähdekoodit auenneet yhä useamman saataville ja markkinoille on syntynyt toimijoita, jotka tarjoavat mahdollisuuden perustaa oman deittisivun ilmaiseksi ja ilman koodaustaitoja, jolloin sinun tarvitsee keskittyä vain markkinointiin.

Koodaustaidoista on toki hyötyä, sillä saat koodin käyttöösi ja pääset muokkaamaan sitä. Mutta koodaustaitoja et todellakaan tarvitse, vaan pääset hyvin alkuun ja tekemään vaikka heti myyntiä vain ottamalla käyttöösi valmiin sivupohjan ja muuttamalla värit haluamaksesi.

Sinun ei myöskään tarvitse rekisteröidä omaa domainia eli internetosoitetta, vaan voit luoda oman deittisivustosi palveluntarjoajan domainin alle. Näin pääset heti alkuun. Myöhemmin alkuun päästyäsi voit toki rekisteröidä oman domainin ja siirtää sivustosi oman domainisi alle.

Oman deittisivun perustaminen on helppo tapa tienata pientä lisätienestiä, mutta kuten aikaisemmin mainittiin, täydellisen kilpailun markkinoilla kaikki myyjät eivät menesty yhtä hyvin. Tästä syystä menestyäkseen on osattava tehdä markkinointityötä. Tätä ei kuitenkaan kannata pitää deittisivuyrittäjäksi ryhtymisen esteenä, sillä deittisivun perustaminen ei maksa mitään ja eikä siihen liity mitään kiinteitä kuluja.

Perusta alkuun testimielessä oma sivustosi tämän palveluntarjoajan omistamien domainien alle. Voit perustaa ilmaiseksi useita sivustoja valmiille sivupohjille. Näin et menetä mitään, vaan parhaassa tapauksessa tienaat hieman rahaa. Myöhemmin voit panostaa toimintaan enemmän, jos sivustosi lähtevät hyvin käyntiin. 

Hauskaa oman deittisivun perustamisessa on se, että omistamalla deittisivun, sinun ei enää tarvitse maksaa deittipalveluista, vaan voit liittyä jäseneksi omalle deittisivustollesi.

Perustamalla oman deittisivustosi tämän palveluntarjoajan kanssa, pääset valitsemaan kymmenistä eri deittikategorioista itsellesi parhaimmat ja extrana saat itsellesi ilmaisen Gold Membershipin pyytämällä sitä heti kun olet saanut sivustolle 20 hyväksyttyä jäsentä.

Lue tästä linkistä lisää, miten perustat oman deittisivuston ilmaiseksi ja ilman koodaustaitoja tai siirry tämän sivuston Oman Deittisivun Perustaminen osioon, jossa on kerrottu lisää deittisivun perustamisesta.

 

Android sovelluksen tekeminen

Tässä kappaleessa paljastetaan, miten helppoa Android sovelluksen tekeminen ja saaminen Googlen sovelluskauppaan on. Tätä eivät koodarit ja sovelluksia ammatikseen tekevät haluaisi sinun tietävän, mutta Android sovelluksen tekeminen ei todellakaan ole rakettitiedettä. Saadaksesi oman Android sovelluksen myyntiin tai ilmaiseksi ladattavaksi Googlen sovelluskauppaan et tarvitse oikeasti muuta kuin perus atk-taidot.

Mobiililaitteiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti ja siinä samassa mobiilisovellusten kysyntä on vuosi vuodelta ylittänyt asiantuntijoiden arviot. Menestyvimmät mobiilisovellukset ja pelit ovat tehneet kehittäjistään rikkaita ja sovellusmarkkinoilla on yhä tilaa uusille sovelluksille. Lisätienestistä tai jopa rikastumisesta haaveilevan kannattaakin ehdottomasti ottaa osaa alati kasvaville sovellusmarkkinoille. Ja vaikka oma sovellus ei saisikaan miljoonaa latausta eikä pääsisi start up yhtiöiden kuumalle listalle, voi tavallinenkin ihminen helposti saada elantonsa mobiilisovelluksista.

Kaikista mobiililaitteista Android laitteiden osuus on yli 80 %. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Android käyttöjärjestelmä on suosituin mobiililaitteiden käyttöjärjestelmä. Tästä syystä tavallisen sovelluksilla lisätienestiä hakevan ihmisen kannattaa tehdä ensisijaisesti Android sovellus. Muillekin käyttöjärjestelmille sovelluksen tekeminen kyllä käy myös helposti, kunhan vain valitsee oikeat työkalut sovelluksen tekemiseen.

Vielä muutama vuosi sitten sovellusten tekeminen oli melkein salatiedettä eivätkä tavalliset ihmiset voineetkaan kuvitella pystyvänsä tekemään itse mobiilisovelluksia. Google on kuitenkin Android käyttöjärjestelmän syntyajoista lähtien halunnut tehdä Android käyttöjärjestelmestä sellaisen, että se on kaikkien ulottuvilla ja helposti käytettävissä. Esimerkiksi, julkaistakseen sovelluksensa Google Play sovelluskauppaan sovelluksen kehittäjän ei tarvitse maksaa kuin kertaluontoinen 25 euron rekisteröitymismaksu. Tämän jälkeen voi julkaista niin monta sovellusta, kuin haluaa. Apple taas veloittaa sovelluskehittäjiltä 99 dollarin vuosimaksun sovellusten pitämisestä saatavilla Applen sovelluskaupassa.

Android käyttöjärjestelmän etujen ansiosta markkinoille on syntynyt niin sanotulla drag and drop menetelmällä toimivia sovelluksen kehitysohjelmia, joiden avulla sovellusten tekeminen on helppoa ja vaivatonta. Drag and drop (raahaa ja pudota) menetelmällä sananmukaisesti raahaat ja pudotat valitsemasi ominaisuudet sovelluksen kehitysohjelmassa työpöydälle. Näiden valitsemiesi ominaisuuksien pohjalta ohjelma rakentaa sinulle sovelluksen, jonka voit julkaista sovelluskaupassa, ja josta tuleviin tuloihin omistat täydet oikeudet.

Tehdäksesi siis sovelluksia, et tarvitse lainkaan koodaustaitoja. Tarvitset kuitenkin tietokoneen käytön perustaidot, sillä sovelluksen tekeminen vaatii tietokoneen, jolla ohjelma pyörii. Tämän lisäksi sinulla olisi hyvä olla Android laite, jotta voit testata tekemääsi sovellusta ja sen ominaisuuksia.

Tutustu tästä linkistä sovelluksen teko-ohjelmaan, jolla teet helposti Android sovelluksia sekä sovelluksia myös muille käyttöjärjestelmille. Sovelluksen tekeminen on ilmaista. Maksat vasta, kun haluat saada julkaisukelpoisen version sovelluskauppaa varten.

Parasta tässä sovelluksen teko-ohjelmassa on, että voit tehdä sillä myös mobiilipelejä ja oikeastaan kaikenlaisia sovelluksia aina deittisovelluksista uutissovelluksiin tai verkkokauppohin kaikille käyttöjärjestelmille.

 

Loppusanat

Lopuksi on syytä terävöittää, että äkkirikastuminen tai rikastuminen ylipäätään on tavalliselle ihmiselle hyvin vaikeaa. Hyväveli verkostot ja vallassa oleva eliitti tekevät kaikkensa, ettei tavallinen ihminen pystyisi kokoamaan merkittävää omaisuutta. Aikaisemmin esitetyillä tavoilla on kuitenkin mahdollista saavuttaa toimeentulo ja etenkin alhaisempien elinkustannusten maissa oikein toteutettuna näillä esitetyillä tavoilla on mahdollista saavuttaa taloudellinen riippumattomuus (ts. olet riippuvainen tietenkin yhä omasta työpanoksestasi, mutta et ole kenenkään työvoimaa ja päätät itse, milloin ja miten teet työtä).

Aikaisemmin esitetyistä rahan hankkimistavoista ehkäpä parhaiten toimivia ovat verkkokauppa ja Android sovelluksen tekeminen. Verkkokaupan ja Android sovelluksen voi myös yhdistää. Toisaalta verkkokaupan perustaminen vaatii tämän esityksen tavoista kaikkein eniten pääoman sijoittamista, sillä verkkokaupassa myytävät tavarat tulee hankkia ja niitä voi joutua varastoimaan, jolloin on otettava huomioon varastointikustannukset.

Verkkokaupan saa kuitenkin tuottamaan voittoa parissa vuodessa ja suuremmilta pääoman sijoittamisilta sekä varastointikustannuksilta voi välttyä, mikäli pystyy hankkimaan tavaraa sitä mukaa, kun tulee myyntiä. Tällöin tavarantoimittajat/valmistajat kantavat varastointikustannukset.

Myös Android sovelluksen tekemiseen ja ylläpitämiseen saa vuositasolla uppoamaan n. 100-200 euroa. Kuitenkin esimerkiksi n. 5000 latausta mainosrahoitteselle sovellukselle vuodessa riittää kattamaan sovelluksen ylläpitokustannukset. Sovelluksen avulla pääsee myös lähemmäksi asiakasta, jolloin esim. verkkokaupassa olevien tuotteiden myyminen helpottuu.

Vähiten pääomaa tarvitaan deittisivuston perustamiseen ja affiliate markkinointiin. Nämä molemmat on myös mahdollista aloittaa ja toteuttaa täysin ilman kustannuksia. Etenkin affiliate markkinointi kysyy kuitenkin erittäin paljon kärsivällisyyttä ja vaatii jatkuvaa laadukkaan internetsisällön tuottamista. Affilate markkinoinnissa on joka tapauksessa mahdollista päästä kohtuulliselle ansioille, jos vaan onnistuu ja jaksaa tuottaa laadukasta sisältöä (ts. sisältöä, jota internetin käyttäjät haluavat kuluttaa).

Deittisivuston suhteen suurin haaste on ehdottomasti kilpailu. Deittisivustoa tulee jatkuvasti markkinoida. Deittisivuston markkinointi ja affiliate markkinointi ovat keskenään hyvin samankaltaisia.  Kuten affiliate markkinoinnissa, myös deittisivuston markkinoinnissa menestyminen edellyttää kärsivällisyyttä. Sekä deittisivuston markkinoinnissa, että affiliate markkinoinnissa kannattaa molemmissa lähteä siitä, että vie oman sisältönsä aktiivisesti kohderyhmän joukkoon, eikä niinkään siitä, että odottaisi kohderyhmän tulevan itse sisällön pariin.

Tässä esityksessä ehkäpä henkisesti antoisin tulojen hankkimistapa on arkistovalokuvaus. Valokuvaus on parhaimmillaan mieltä rentouttava ja samaan aikaan tuloja tuottava harrastus. Koska arkistovalokuvauksessa yhdistyvät tulojen hankkiminen ja henkisesti antoisa harrastus, kannattaakin arkistovalokuvaus ottaa aluksi vain harrastuksena.

Arkistovalokuvauksesta ei myöskään ole odotettavissa tuloja kauhean nopeasti. Siksi se onkin parhaimmillaan toteutettuna sivutuloja tuovana harrastuksena muiden tulonhankkimistapojen ohella.

Toivottavasti tästä esityksestä on ollut sinulle hyötyä ja aloitat hankkimaan tuoja esitetyillä tavoilla. Tulojen hankkiminen kannattaa aloittaa välittömästi, niin pääset nopeammin asumaan ulkomaille.

Muista myös liittyä suositeltuihin deittisivustoihin, sillä rakkauden löytäminen ulkomaalaisen naisen kanssa voi auttaa sinut nopeammin pois Suomesta.

Jos jaksoit lukea kaiken tämän, saatat olla myös kiinnostunut lukemaan miten haetaan viisumia tai oleskelulupaa Thaimaahan.

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA