Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Seuranhakuja parisuhde ulkomailta

 

Monet aasialaiset ja etelä-amerikkalaiset naiset ihailevat länsimaalaisia miehiä. Siksi suomalaisen miehen onkin helppo löytää näiltä alueilta rakastava ja huolehtivainen kumppani. Seurustelu ja deittailu sekä rakkaus ja parisuhde parantavat elämän laatua. Lisäksi parisuhteessa elävät miehet ovat keskimäärin muita vauraampia ja terveempiä sekä elävät pidempään kuin yksinäiset miehet.

Tällä sivulla esitellään kansainvälisä deittisivustoja, joita kaikkia yhdistää se mielenkiintoinen piirre, että näillä sivustoilla suomalaisen miehen ei tarvitse itse lähetyä naisia, vaan naiset lähestyvät miehiä ja suorastaan kilpailevat miehistä. Jos et usko, niin kokeile itse. Liittyminen on ilmaista ja kokeilemalla et edes häviä mitään. Myöskään jos et kokeile, niin et voi koskaan tietää.

Deittisivustot on lueteltu maanosittain, jotta sinun olisi helppo valita sivusto parhaiten mielenkiinnon kohteisiisi soveltuvalta alueelta. Deittisivustojen valinnassa on otettu huomioon niiden soveltuvuus vakavaa parisuhdetta etsiville sekä matkailijoille ja ulkomaille muuttoa suunnitteleville.

Liity täällä esitellyille deittisivustoille, niin olet heti askeleen lähempänä leppoisia päiviä eksoottisen naisen kanssa unelmiesi kohteessa.

 

AASIA

Aasia on ollut vuosikymmenten ajan länsimaalaisten ulkomaille muuttajien ja matkailijoiden kestosuosikkikohde. Oikeastaan Aasian historia kestosuosikkikohteena alkaa jo siirtomaa-ajalta, jolloin europpaalaiset siirtomaavallat hallitsivat nykyisten Intian, Thaimaan, Indonesian ja Filippiinien suosikkilomakohteiden alueella. Siirtomaavallan vaikutus tuntui myös Kambodzan ja Vietamin alueilla, jotka ovat vähemmän tunnettuja lomakohteita, mutta jokseenkin suosittuja kuitenkin ulkomaille muuttajien keskuudessa. Etenkin Kaakkois-aasiaan matkailijoita houkuttelevat edullinen hintataso ja suotuisa ilmasto. Näiden lisäksi koko Aasia tunnetaan hyvistä ruoista ja kauniista naisista, joiden merkitystä matkakohteen valinnassa ei ole syytä vähätellä.

 

Parhaat deittisivustot Aasiasta kiinnostuneille:

 

AsianDating

AsianDating on yksi maailman ensimmäisistä ja luotetuimmista aasialaiseen deittailuun erikoistuneista sivustoista. AsianDating sivustolle on rekisteröitynyt aasialaisia naisia kaikkialta aasiasta ja myös muualta maailmasta. Aasialaisista naisista kiinnostuneen ja yleisesti Aasiasta matkakohteena kiinnostuneen kannattaa liittyä AsianDating sivustolle. AsianDating sivustolla on jäsenenä paljon naisia etenkin Filippiineiltä, Thaimaasta ja Kambodzasta. AsianDating sivustolla voit myös tavata Intialaisia, Korealaisia ja Japanilaisia naisia. Siirry tästä linkistä AsianDating sivustolle.

 

FilipinoCupid

Filippiinit on entinen Espanjan siirtomaa. Vaikka Filippiinit onkin Aasian maa, voi Filippiineillä helposti havaita espanjalaisia vaikutteita. Filippiineistä kiinnostavan matkakohteen tekevätkin juuri espanjalaiset vaikutteet yhdistettynä aasialaiseen kulttuuriin sekä se seikka, että Filippiineillä ja filippiiniläisten naisten kanssa pärjää erittäin hyvin englannin kielellä. Filippiineistä matkakohteena kiinnostuneelle FilipinoCupid tarjoaa erinomaisen alustan tutustua helposti ja turvallisesti filippiiniläisiin naisiin, jotka ovat tunnettuja perhekeskeisyydestään ja ahkeruudestaan. Siirry tästä linkistä FilipinoCupid sivustolle.

 

IndonesianCupid

Indonesian ehkäpä tunnetuin paikka on Bali ja Bali on täydellinen kohde kaikille valkoisista hiekkarannoista, surffauksesta ja vilkkaasta yöelämästä innostuneille. Bali on yksi Intian valtameren eksoottisimmista ja kauneimmista saarista. Balin tarumaisen kauniilla saarella on tarjolla suurenmoisia elämyksiä sekä tietysti sydämellisiä ja kauniita balilaisia naisia, joihin pääset kätevästi tutustumaan jo ennen Balin matkaa IndonesianCupidissa. Et taatusti tule pettymään Balilla etkä IndonesianCupidin tarjontaa selaillessa. Siirry tästä linkistä IndonesianCupid sivustolle.

 

ThaiCupid

Thaimaa on suomalaisten suosituin kaukomatkakohde ja Thaimaa on helppo ja turvallinen valinta myös ulkomaille muuttajalle. Thaimaa on tunnettu edullisesta hintatasostaan ja maukkaasta thairuoasta. Thaimaa tarjoaa matkailijalle oikeastaan kaikkea mahdollista aina hiekkarannoista ylellisiiin ostoskeskuksiin sekä sademetsistä elämää sykkiiviin suurkaupunkeihin. Thaimaalaiset naiset ovat tunnettuja iloisuudestaan ja Thaimaata kutsutaankin hymyjen maaksi. Ehkäpä juuri thaimaalaisten naisten valloittavan hymyn takia monet miehet ovat avioituneet thaimaalaisen naisen kanssa ja aloittaneet uuden elämän thaimaan ystävällisessä lämmössä. Mikäli haaveilet muutosta Thaimaahan tai suunnittelet Thaimaan matkaa, kannattaa sinun aloittaa jo hyvissä ajoin ennen lähtöä tutustuminen thaimaalaisiin naisiin ThaiCupidin kautta. ThaiCupid on yksi maailman suurimmista thaideittisivustoista ja tunnettu hyvämaineisena paikkana, jossa länsimaalaista puolisoa etsivät thaimaalaiset naiset tekevät aloitteen. Siirry tästä linkistä ThaiCupid sivustolle.

 

ETELÄ-AMERIKKA JA KARIBIA

Etelä-Amerikka ja Karibia ovat tunnettuja rytmikkäästä musiikista ja muodokkaista naisista. Etelä-Amerikan ja Karibian alueella vallitsee myös suotuisa ilmasto, joka houkuttelee monet kylmän pohjolan ilmastopakolaiset aina talveksi Etelä-Amerikan ja Karibian hiekkarannoille. Siirtomaa-aikaan Etelä-Amerikkaan ja Karibialle suuntautui mittava muuttoliike Europpasta ja Afrikasta. Alueen väestö on etnisesti monenkirjavaa toisiinsa sulautunutta eurooppalaista, latinalaista ja afrikkalaista alkuperää. Etelä-Amerikassa ja Karibialla liikkuessaan voi vielä tänäkin päivänä aistia siirtomaatunnelman ja kuvitella millaista oli, kun kauppa- ja aarrelaivat kulkivat satamista toiseen merirosvoja vältellen.

 

Parhaat deittisivustot Etelä-Amerikasta ja Karibiasta kiinnostuneille:

 

CaribbeanCupid

Karibia, jonka siirtomaa-aikainen nimi Länsi-Intia viittaa Kolumbuksen matkoihin ja hänen yritykseensä löytää läntinen meritie Intiaan, on trooppinen saariryhmä Etelä- ja Pohjois-Amerikan välissä. Karibiaan lasketaan kuuluvaksi Bahama, KuubaJamaikaHispaniolan saari ja Puerto Rico sekä vähemmän tunnetut Leeward- ja Windwardsaaret. Suomalaisten suosima Karibian matkakohde Dominikaaninen tasavalta sijaitsee Hispaniolan saaressa, jonka Dominikaaninen tasavalta jakaa Haitin kanssa. Muita tunnettuja lomakohteita Karibian alueella ovat Bahama, Jamaika ja Puerto Rico. Mikäli olet viehtynyt karibialaiseen ilmastoon ja elämäntapaan tai haluat muuten vain saada karibialaisen deittikokemuksen, sinun kannattaa liittyä CaribbeanCupid sivustolle, jossa tuhannet karibialaiset naiset etsivät itselleen länsimaalaista miestä. Siirry tästä linkistä CaribbeanCupid sivustolle.

 

DominicanCupid

Dominikaaninen tasavalta on suosituin Karibian matkakohde suomalaisten keskuudessa. Dominikaaniseen tasavaltaan on hyvin saatavilla valmiita pakettimatkoja ja myös kohtuu hintaisia lentoja omatoimimatkailijoille. Dominikaaninen tasavalta on Karibian meren ja Atlantin välissä sijaitseva paratiisi, jossa on kilometreittäin valkoista hiekkarantaa. Upeiden rantojen lisäksi suomalaisia Dominikaaniseen tasavaltaan houkuttelevat lämmin ilmasto, sekä ystävälliset Dominikaanien naiset. Dominikaanien naisten deittailusta kiinnostuneiden kannattaa jo hyvissä ajoin ennen matkaa liittyä DominicanCupid sivustolle, sillä siellä tuhannet dominikaanien naiset etsivät itselleen rakkautta ja ystävyyttä. Pidä kuitenkin varasi, etteivät merenguen rytmit vie sydäntäsi, sillä DominicanCupidin naiset ovat liikkeellä tositarkoituksella. Siirry tästä linkistä DominicanCupid sivustolle.

 

LatinAmericanCupid

Italialainen Amerigo Vespucci purjehti vuonna 1499 Italiasta Etelä-Amerikkaan. Tästä katsotaan Etelä-Amerikan siirtomaa-ajan alkaneen. Espanjalaiset perustivat siirtokuntia mantereen pohjois- ja etelärannikoille ja Portugali julisti nykyisen Brasilian alueen Portugalin alusmaaksi. Etelä-Amerikan väestö polveutuu pääosin etelä-Eurooppalaisista muuttajista, jotka syrjäyttivät alueen alkuperäisväestön. Näiden lisäksi siirtomaa-aikana Etelä-Amerikan sokeriviljelmillä ja plantaaseilla työskenteli paljon afrikkalaisia, jotka ovat tuoneet alueelle omia erityispiirteitään. Etelä-Amerikan suosituimpiin matkailumaihin kuuluvat Brasilia, Chile, Argentiina ja Peru, joissa voi kokea kaikkea aina suurkaupunkielämästä luontomatkoihin, lököillä upeilla rannoilla tai vaikkapa tutustua intiaanien alkuperäiskulttuureihin. Mikäli haluat lisäksi kokeilla latinalaista deittailua ja tutustua latinalaisiin naisiin, sinun kannattaa tehdä se LatinAmericanCupidin turvallisessa ympäristössä. LatinAmericanCupidissa on naisia kaikkialta Etelä-Amerikasta ja monet LatinAmericanCupidin naiset etsivät rakkautta ja vakavaa parisuhdetta länsimaalaisen miehen kanssa. Siirry tästä linkistä LatinAmericanCupid sivustolle.

 

BrazilCupid

Brasilian ehkäpä tunnetuin kaupunki Rio De Janeiro houkuttelee vuosittain miljoonia ihmisiä tunnetuille Copacabanan ja Ipaneman hiekkarannoille, jotka ovat innoittaneet vuosien saatossa monia muusikoita, runoilijoita ja taiteilijoita. Copacabana ja Ipanema ovat molemmat kilometrien mittaisia hiekkarantoja, jotka ovat tunnettuja myös vilkkaasta yöelämästään ja ehdottomasti kokemisen arvoisia niille, jotka nauttivat rannoista ja suurkaupungin sykkeestä. Rio De Janeiron suurkaupungin lisäksi Brasiliassa voi tutustua Amazonin sademetsiin, kiertää autenttisilla maaseuduilla sekä perehtyä alueen mielenkiintoiseen historiaan. Tämän kaiken lisäksi muodokkaina ja menevinä tunnetut brasilialaiset naiset ovat tutustumisen arvoisia. Mikäli haluat välttää turisteja metsästävät Copacabanan baaritytöt, sinun kannattaa liittyä BrazilCupid sivustolle, jossa brasilialaiset naiset etsivät rakkautta ja parisuhdetta länsimaalaisen miehen kanssa tositarkoituksella. Siirry tästä linkistä BrazilCupid sivustolle.

 

ColombianCupid

Kolumbia sijaitsee luoteisessa Etelä-Amerikassa, jossa Andit, Amazon ja Karibia kohtaavat. Kolumbiassa voit oikeastaan tehdä kaikkea, mistä matkailijat ja ulkomaille muuttajat haaveilevat; asua suurkaupungissa, viettää rantaelämää, uida Karibian Meressä tai lähteä tutkimusmatkalle sademetsiin ja vuoristoon. Tämän kaiken lisäksi Kolumbiassa on paljon erityisen kauniita naisia, joiden kanssa aika ei varmasti käy pitkäksi. Kaikkien Kolumbiasta ja kolumbialaisista naisista kiinnostuneiden kannataa aloittaa matkansa ColombianCupid sivustolta, jossa voit tutustua kaikessa rauhassa kolumbialaisiin naisiin jo ennen varsinaisen matkan alkua. ColombianCupidin jäsenet etsivät rakkautta ja vakavaa parisuhdetta. Siirry tästä linkistä ColombianCupid sivustolle.

 

AFRIKKA

Suurin osa Afrikkaa kuuluu trooppiseen ilmastovyöhykkeeseen. Pohjoinen ja etelä ovat sub-trooppista vyöhykettä. Pohjois-Afrikasta löytyy myös suuri Saharan aavikko, kun taas länsi- ja keskiafrikka ovat sademetsien peittämät. Afrikassa on yli 50 itsenäistä valtiota, joiden rajat ovat perua siirtomaa-ajalta. Afrikan valtioiden rajat eivät perustu kansallisuuksiin tai heimoihin. Pääosa Afrikan maista itsenäistyi vasta 1960-luvulla. Tätä ennen ne olivat osa siirtomaajärjestelmää. Afrikka tunnetaan epävakaana maanosana ja etenkin kaikkein epävakaimpia alueita Afrikassa on syytä välttää. Afrikasta löytyy kuitenkin tutustumisen arvoisia paikkoja matkailijoille ja ulkomaille muuttajille. Yksi näistä on suomalaisille hittikappaleesta tunnettu Kenian Mombasa, jonka hiekkarannat ovat toimineet innoittajana monelle levottomalle sielulle. Afrikasta kannattaa katsastaa myös Kultarannikko, joka tunnetaan nykyisin nimellä Ghana. Kultarannikolta löytyy hiekkarantoja ja suurkaupunkielämää yökerhoineen. Lisäksi Etelä-Afrikan tasavalta voi tarjota pakopaikan arjesta elämää sykkivillä suurkaupungeillaan ja safarimatkamahdollisuuksillaan.

 

Parhaat deittisivustot Afrikasta kiinnostuneille:

 

Afrointroductions

Afrointroductions on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista afrikkalaiseen deittailuun erikoistuneista sivustoista. Afroinroductions sivustolla on jäsenenä afrikkalaisia ja afrikkalaistaustaisia naisia kaikkialta maailmasta, jotka etsivät rakkautta ja parisuhdetta. Yllättävän monet naiset Afrointroductionissa etsivät erityisesti suomalaista miestä. Afrikkalaisista ja afrikkalaistaustaisista naisista kiinnostuneiden suomalaisten miesten kannattaa liittyä Afrointroductions sivustolle, mikäli on kiinnostunut nimenomaan parisuhdekeskeisestä lähestymistavasta afrikkalaisiin naisiin sekä haluaa välttää baareja ja yökerhoja. Varsinaisesti naisten lähestymisestä ei Afrointroductionissa tarvitse kuitenkaan huolehtia, sillä Afrointroductionissa on jäsenenä niin paljon afrikkalaisia naisia, että he joutuvat kilpailemaan keskenään miehistä. Siirry tästä linkistä Afrointroductions sivustolle.

 

KenyanCupid

Kenia on itä-Afrikan kehittynein maa ja legendaarinen Mombasan rantakohde sijaitsee Keniassa. Mombasassa viihtyvät etenkin aurinkoisesta rantaelämästä nauttivat. Tämän lisäksi Mombasasta löytyy paljon yöelämämahdollisuuksia. Historiasta kiinnostuneille Mombasa tarjoaa myös mielenkiintoa, sillä Mombasassa on ollut asutusta yli 1000 vuotta ja kaupunki on historian saatossa kuulunut arabeille, portugalilaisille ja briteille. Keniasta on myös helppo päästä käymään Kilimanjaron vuorella, joka sijaitsee Tansanian puolella, mutta aivan Kenian rajan tuntumassa. Kenialaisista naisista ja Mombasan deittailukuvioista kiinnostuneen kannattaa liittyä KenyanCupidiin ja tutustua sen kautta kenialaisiin naisiin. Koska KenyanCupidin jäsenet ovat parisuhdekeskeisiä, saat paremman deittailukokemuksen ja vältät Mombasan yökerhoissa ja baareissa turistien rahastusmahdollisuuksia etsivät naiset. Siirry tästä linkistä KenyanCupid sivustolle.

 

ITÄ-EUROOPPA

Itä-Euroopan merkittävin maa on ehdottomasti Venäjä, joka on pinta-alaltaan maailman suurin maa. Suomen itärajan takana sijaitsevalla Venäjällä ja Suomella on pitkä yhteinen historia, jonka aikana vaikeuksilta ei ole aina vältytty. Vaikeuksista huolimatta Venäjä on ollut aina Suomelle tärkeä kauppakumppani ja suomalaisille suosittu matkakohde. Lisäksi suomalaisilla miehillä ja venäläisillä naisilla on pitkä yhteinen kanssakäymisen historia. Venäjää ei pidetä varsinaisena rantalomakohteena, mutta Venäjältä löytyy silti paljon kauniita hiekkarantoja. Venäjän tunnetuimpia matkailukohteita ovat Moskova ja Pietari, jotka tarjoavat matkailijoille suurkaupunkien elämyksiä. Myös koko Venäjän halkaiseva Trans-Siperian junamatka on kokemisen arvoinen. Lisäksi Venäjän luonto on täynnä upeita erämaita, jotka soveltuvat vaellukseen ja aktiivimatkailijoille. Venäjän lisäksi itä-Euroopan matkailusta kiinnostuneet suuntaavat katseensa Ukrainaan ja muihin entisen Neuvostoliiton alueen maihin.

 

Parhaat deittisivustot itä-Euroopasta kiinnostuneille:

 

RussianCupid

RussianCupid on yksi maailman luotettavimmista venäläiseen deittailuun erikoistuneista sivustoista. RussianCupid sivustolla venäläiset naiset etsivät rakkautta ja parisuhdetta erityisesti Venäjän ulkopuolelta. RussianCupid on myös erityisen hyvä paikka tavata venäläisiä naisia, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisesta miehestä. RussianCupid sivustolle liittyessään saa hyvin pian yhteydenottoja kauniilta venäläisiltä naisilta, jotka haluavat tutustua tositarkoituksella. Tästä syystä RussianCupid on erinomainen valinta niille suomalaisille miehille, jotka haluavat tavata venäläisiä naisia vakavammin otettavasti. Siirry tästä linkistä RussianCupid sivustolle.

 

UkraineDate

UkraineDate on ukrainalaiseen deittailuun erikoistunut hyvämaineinen sivusto, joka yhdistää ukrainalaisista naisista kiinnostuneet miehet ukrainalaisten naisten kanssa. UkraineDaten jäsenet ovat liikkeellä tositarkoituksella ja ovat parisuhde- sekä avioliittokeskeisiä. Ukrainalaiset naiset ovat tunnettuja kauneudestaan ja UkraineDate on tunnettu siitä, että sen avulla kymmenet tuhannet ukrainalaista kauneutta ihailevat miehet ovat löytäneet itselleen unelmiensa naisen. Siirry tästä linkistä UkraineDate sivustolle.

 

MUU MAAILMA / YLEINEN KANSAINVÄLINEN

Jos et löytänyt yllä esitellyistä alueista itsellesi mieluista, sinun kannattaa kokeilla yleisiä kansainvälisiä deittisivustoja. Kansainväliseen deittailuun erikoistuneilla sivustoilla on kansainvälistä parisuhdetta ja aviolittoa etsiviä miehiä ja naisia ympäri maailman. Voit löytää rakkauden mistä päin maailmaa tahansa.

 

Parhaat deittisivustot yleisestä kansainvälisestä deittailusta kiinnostuneille:

 

InternationalCupid

InternationalCupid on kansainväliseen deittailuun erikoistunut sivusto, jonka jäsenet etsivät kansainvälistä parisuhdetta ja avioliittoa. InternationalCupid on erityisesti paljon matkustavien ja kansainvälistä elämää elävien suosima sivusto. Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan muihin kansainvälisestä parisuhteesta kiinnostuneisiin ja haluat tavata erityisesti parisuhdekeskeisiä kumppaniehdokkaita, niin InternationalCupid on sinua varten. Siirry tästä linkistä InternationalCupid sivustolle.

 

Dating Buddies

 

Dating Buddies on erityisesti keski- ja itä-Euroopassa suosittu seuranhakusivusto, jossa on jäseniä kaikkialta maailmasta, myös pohjoismaista ja muista maanosista, kuten Amerikasta ja Australiasta. Mutta suurin osa jäsenistä tulee kuitenkin Euroopasta, joten Dating Buddies soveltuu erityisen hyvin yleisen kansainvälisen deittailun lisäksi eurooppalaiseen seuranhakuun sekä myös vakavamman parisuhteen etsimiseeen. Siirry tästä linkistä Dating Buddies sivustolle

 

Foreign Dating Forum

Foreign Dating Forumilla on jäseniä kaikkialta maailmasta, myös Suomesta. Foreign Dating Forumin jäsenet etsivät rakkautta, erilaista kivaa ja osa myös vakavaa parisuhdetta. Foreing Dating Forumin jäseniä yhdistää se, että he ovat kiinnostuneita kansainvälisestä deittailusta. Foreign Dating Forum on suuri kansainvälinen sivusto, josta löytyy jäseniä oikeastaan kaikista maailman suurista kaupungeista, joten matkustelitpa missä päin maailmaa tahansa, niin Foreign Dating Forumilta löydät suurella todennäköisyydellä samanmielistä seuraa. Siirry tästä linkistä Foreign Dating Forum sivustolle.

Lisäksi myös:

Jos olet kiinnostunut deittisivustoista, joilla on paljon Suomessa asuvia ulkomaalaisia naisia, jotka etsivät erityisesti suomalaista miestä, kannattaa sinun tutustua Asumaan Suomeen sivuston suosittelemiin deittisivustoihin.

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

OLE MUKANA MIESASIA